Попри складну економічну ситуацію в країні, київська міська влада знайшла можливість забезпечити належне фінансування сфери освіти. Так, у столиці знайдені кошти для організації безкоштовного харчування учнів пільгових категорій 1 – 11 класів. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, коментуючи відповідне розпорядження Київського міського голови.

«Міський голова Віталій Кличко стоїть на жорстких позиціях збереження соціальних стандартів, зокрема коли йдеться про тих, хто потребує допомоги та підтримки. Тому, навіть за таких непростих економічних умов його доручення було виконане, і Київ знайшов кошти на фінансування харчування дітей пільгових категорій», – наголосила вона.

За словами Ганни Старостенко, згідно із розпорядженням, безкоштовне харчування в столичних навчальних закладах надаватиметься учням 1 – 11 класів із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей, а також дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах загальноосвітніх навчальних закладів.