Мета форуму — привернути увагу молоді до проблем екології й обговорити можливі шляхи їх розв’язання, представити перспективні інвестиційні проекти, один з яких реалізує Проектно-інжинирінгова компанія “ECS-3.COM”. Ідеться також про залучення молоді до участі у Всеукраїнському конкурсі архітектурних проектів.

Запропонована програма повинна сприяти екологічній освіті, вихованню в молоді активної громадянської позиції, її залученню до конкретної діяльності щодо відтворення нового вигляду Львова.

Під час лекції Андрій Бобровицький поділився зі студентами і викладачами “Львівської політехніки” накопиченим досвідом екологічного будівництва з використанням таких матеріалів, як  глина, саман, земля, солома, очерет тощо. Присутні охоче ставили запитання промовцю, вели з ним цікаву дискусію.

Подібні зустрічі вже відбулися в  Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Миколаєві та Херсоні, в рамках яких пройшли лекції, семінари, круглі столи з питань  екобудівництва, екоадаптації та екопоселення.