Назва номеру “THE  WORLD  OF  DIVERSE  PROFESSIONS”

МЕТОДИКА

Використання відеотехнологій на уроках англійської мови (Олена Ноздрачова)

(Сучасний світ вимагає адаптації форм, прийомів та методів роботи учителя в школі до потреб часу, а використання відеоматеріалів стає більш поширеною демонстраційною та дискусійною технологією, яка має значні переваги перед традиційними технологіями.)

ПЕДАГОГІЧНА  МАЙСТЕРНЯ

Характеристика роботи. Робота і стрес (Олександр Дибко)

Пошук роботи. Співбесіда (Олександр Дибко)

Робота для життя (Світлана Юхимчук)

Професія актора (Марина Семенець)

Травневі святкування (Лариса Корінь)

(Кінець навчального року завжди є найважчим для випускників 9 і 11 класів, коли слід обрати подальший життєвий шлях – це вибір майбутньої професії. Ця тема є також важливою сферою спілкування в англійській мові, а особливо складання резюме при влаштуванні на роботу, вміння презентувати ту чи іншу професію, особисто себе тощо. Цікаві та корисні вправи, представлені в розробках наших колег, обов’язково стануть у нагоді. Читайте також цікаві розробки про сезонні свята в англомовних країнах.)

ВКЛАДКА

ДИДАКТИКА

Лексичні вправи (Алла Ципук)

Кросворди

(Лексичні різнорівневі вправи на закріплення лексичних одиниць на теми «Подорож», «Телебачення», «Театр», «Здоров’я» необхідні при проведенні мовної розминки, при закріпленні чи перевірці вживання лексики в різних контекстах. А кросворди завжди викликають захоплення і бажання відгадати слово в учнів незалежно від рівня навчальних досягнень.)

Можливі  зміни