Тож, щоб нічого не завадило учасникам ЗНО досягти бажаного результату, Український центр оцінювання якості освіти ще раз нагадує правила, яких треба дотримуватись.

На вході до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання необхідно пред’явити:

  • Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності або пред’явлення копій Сертифіката, паспорта або іншого документа абітурієнт до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання не допускається.

При собі потрібно мати дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Нагадуємо, що допуск учасників до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 10.15 до 10.50.

Увага! Протягом часу, відведеного на виконання сертифікаційної роботи, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремих елементів, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів чи пристроїв, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою проведення зовнішнього оцінювання.

Бажаємо успіху!

24 червня з 11:00 Освітній портал “Педагогічна преса” транслюватиме засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти.

У режимі онлайн буде визначено пороговий бал «склав/не склав» для тесту з іноземних мов (англійської, французької, німецької, іспанської) та математики.