Реформування вищої освіти в Україні, отримання університетами академічної свободи та частково фінансової, сприяє формуванню висококонкурентного середовища на ринку освітніх послуг. За таких умов топ-менеджменту вищих навчальних закладів потрібні нові знання та навички, підходи до управління. Хто, як не представники бізнесу, можуть поділитися досвідом, як ефективно розвивати організацію в умовах жорсткої конкурентної боротьби.

Участь у серії стратегічних сесій дасть можливість ректорам поглибити свої знання з таких тем:

Управління змінами:
Управління інноваціями;
Лідерство та стратегія;
Побудова бренду та репутації;
Маркетинг і зв’язки з громадськістю;
Управління персоналом.
Серед топ-менеджерів, які візьмуть участь у стратегічних сесіях: Олексій Кредісов, керуючий партнер компанії EY в Україні; Оксана Семенюк, HR бізнес-лідер Україна, Євразія та Росія Mondelēz International; Аарон Портер, директор із зовнішніх зв’язків Національного Центру для Університетів та Бізнесу (Лондон); Олександр Саврук, декан Києво-Могилянської бізнес-школи, Діна Немирович, директор зі стратегії фармацевтичної компанії «Фармак»; Андрій Федоров, засновник і директор агенції fedoriv.com; Ольга Горбановська, партнер, керівник групи Human Capital компанії EY , Олександр Ткаченко, генеральний директор 1+1 медіа та інші.

Сесії проходитимуть раз на місяць із вересня 2015 року до лютого 2016 року по 3 години у м. Києві. Щоразу будуть запрошені два спікери. По завершенні всі учасники отримають сертифікати.

Радою проекту до участі у стратегічних сесіях «New University» буде обрано 20 ректорів на основі поданих заявок. До Ради проекту входять представники Центру «Розвиток КСВ», Інституту вищої освіти НАПНУ, Британської ради в Україні та спікери.

Для участі у серії стратегічних сесій «New University» надішліть заповнену форму заявки  до 31 липня включно на електронну адресу:  oy@csr-ukraine.org