Ідея, сценарій, декорація, костюми і вибір акторів будуть повністю продумані та розроблені колективно. Художник і команда його паризької студії повністю забезпечать технічне втілення проекту. Новий фільм буде підписано іменами всіх його співавторів.

 

Охочі взяти участь у проекті Белуфи можуть надіслати заявки на електронну адресу team@theschoolofkyiv.org із темою «Кіно». У них необхідно коротко розповісти про себе та про зацікавлення в проекті, а також надіслати власне фото. Робота із відібраною групою розпочнеться 16 листопада.

 

Неїл Белуфа (нар. 1985 року в Парижі) навчався у Національній вищій школі красних мистецтв і Національній вищій школі декоративного мистецтва в Парижі, Каліфорнійському інституті мистецтв та академії мистецтв Купер Юніон у Нью-Йорку. Його роботи було представлено у галереях, мистецьких центрах і музеях Франції, США, Іспанії, Італії, Німеччини, Австрії, Швейцарії, Великобританії, Китаю, Кореї і Таїланду, а також відмічено більш ніж десятьма відомими міжнародними нагородами. Проект Неїла Белуфи відбудеться в рамках бієнале «Київська школа». Також на виставці у Центрі Довженка було представлено фільм «Помста», який митець допоміг зняти підліткам з передмістя Парижа минулого року.