«Реконструйований і надбудований дитячий садок забезпечений сучасними дитячими меблями та всім необхідним медичним і технологічним обладнанням. На території дитсадка розташовано кілька ігрових майданчиків, є навіть поле для футболу. Дитсадок збудований із використанням сучасних технологій – тут проведена термосанація та встановлене LED-освітлення. Завдяки цьому, збільшивши на третину територію садочка, нам вдалося вдвічі зменшити витрати на опалення. І, що найголовніше, тут використані екологічні матеріали», – зазначив Віталій Кличко.

Також Віталій Кличко наголосив, що міськими програмами передбачене не тільки будівництво нових дошкільних навчальних закладів, а й проведення капітальних ремонтів колись закритих закладів, відновлення роботи груп, які не функціонують, у працюючих дитячих садках і залучення інвесторів. «Ми повертаємо до комунальної власності дитсадки, які використовувалися не за профілем. І вони починають працювати за призначенням», – зауважив Віталій Кличко.

Міський голова наголосив, що цього року після відкриття двох нових дитсадків і збільшення груп в наявних садочках черга до дошкільних навчальних закладів зменшилася на 2 тисячі місць. “Ми робимо все, щоб дефіцит місць скорочувався. Наступного року плануємо відкрити чотири нові дитсадки”, – наголосив Віталій Кличко.

Під час відкриття дитячого садка Віталій Кличко поспілкувався з батьками маленьких киян, які кілька років чекали на відкриття дошкільного закладу. Вихованці отримали солодкі подарунки до Дня святого Миколая та влаштували святковий музичний концерт для гостей.