Щоб підвищення кваліфікації було успішним, а Ваші здобутки оцінили на високому рівні, у 2016 році «Шкільний світ» пропонує Вам унікальну можливість!

Ми випускаємо газету «Сучасна школа України», яка висвітлює всі питання стосовно шкільного життя та може стати надійним помічником в атестаційний період.

Надішліть нам свій матеріал (рукопис) і заяву автора встановленого зразка, сплатіть рахунок — і Ви отримаєте не лише сертифікат про публікацію, а й видання, на сторінках якого надруковано Ваш матеріал (рукопис). Ваш матеріал зможуть побачити Ваші колеги з усієї України.

Вартість послуг:

  • виготовлення і надсилання сертифіката – 60 грн;
  • публікація однієї сторінки матеріалу (рукопису) – 40 грн.

Раді будемо співпрацювати із Вами!

Вимоги до матеріалів:

Матеріал у текстовому редакторі з розширенням .doc (DOC), формату (А4) шрифт Times New Roman, розмір шрифту 14, міжрядковий інтервал 1,5. Формули слід набирати в редакторі формул, файли називати латинськими літерами. До рукописів, які містять задачі, обов’язково додавайте їх розв’язання. У сценаріях свят необхідно розписувати тексти пісень і ноти, або ж указувати використаний музичний матеріал. Якщо в статті (рукописі) використано матеріали з інших видань або Інтернету, обов’язково посилайтеся на використану літературу або відповідні сайти. Усі цитати й посилання на статті та книжки мають бути ретельно перевірені за першоджерелами. У примітці обов’язково зазначайте, звідки взято цитату, автора та назву книжки або статті, видання, в якому цю статтю опубліковано (місто, видавництво, рік видання та номер сторінки). Ілюстративний матеріал надсилається окремими файлами у форматі .tiff (TIF) або .jpg (JPG). Кожна подана таблиця повинна мати назву. На всі таблиці, схеми, графіки, діаграми, слайди, малюнки тощо обов’язково мають бути посилання в тексті.

Матеріал (рукопис) надсилається на електронну адресу: certificate@osvitaua.com, тема – До друку.

Заява автора встановленого зразка заповнюється власноруч та надсилається на адресу: 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 15.

Авторський примірник Ви отримаєте поштою на адресу, вказану у Вашій заяві автора .