Будь-яке Використання матеріалів сайту «Шкільний світ» www.osvitaua.com (далі – Сайт) допускається на викладених нижче умовах.

Матеріали – текстові, фотографічні, графічні, відеоматеріали, опубліковані на Сайті.

Під використанням розуміється будь-яке відтворення, опублікування, копіювання, передрук, поширення, переклад, передача в ефір, повідомлення по кабелю, переробка й інші способи, передбачені чинним законодавством України.

Використання матеріалів дозволяється тільки за умови посилання і / або прямої відкритої для пошукових систем гіперпосилання на безпосередню адресу матеріалу на Сайті. Посилання / гіперпосилання має бути розміщена в першому абзаці матеріалу. Розмір шрифту посилання або гіперпосилання не повинен бути менше шрифту тексту використовуваного матеріалу. Посилання / гіперпосилання обов’язкове незалежно від повного або часткового використання матеріалів.

Використання фотографій сайту дозволяється за умови посилання на джерело www.osvitaua.com. Якщо на фотографії наявне ім’я фотографа (або інша інформація про фотографа) і / або ВОТЕРМАРК Сайту, їх збереження при використанні фотографій обов’язкове.

У разі необхідності використання текстових, фотографічних, графічних, відео, інших розміщених на сайтах матеріалів, права на які належать третім особам, користувачам необхідно звертатися до цих осіб.

Забороняється будь-яке комерційне використання інформації, відтворення текстів або їх фрагментів з метою комерційної реалізації права доступу до цієї інформації.

Порушення цих умов буде розцінюватися як порушення захищених Законом України «Про авторське право і суміжні права».

Ці Умови поширюються на інформаційні агентства, інтернет-сайти, електронні (телевізійні) і друковані засоби масової інформації, фізичних і юридичних осіб.