Останнім часом у вас стали виникати запитання на кшталт: «Чому змінилася вартість передплати періодичних видань?», «Чи є різниця між цінами, які вказано в “Каталозі видань України на 2017 рік”, та цінами на передплату на сьогодні?»

Шановні освітяни, щоб уникнути плутанини в майбутньому, а також для того, щоб ви й надалі без проблем передплачували наші видання, даємо вичерпні відповіді:

По-перше, суттєво змінилася вартість послуг ДП «Преса» та витрати на друк (з огляду на нинішні ціни, зрозуміло, що вони не зменшилися).

По-друге, вийшов новий «Каталог видань України 2017 ІІ півріччя», де зазначено нові ціни.

І наостанок про найголовніше: щоб передплатити видання, звертайтеся безпосередньо до редакції! Ми намагатимемося знайти індивідуальний підхід до кожного з вас, щоб максимально задовольнити ваші потреби й побажання, підберемо найоптимальніший варіант, що дасть змогу за невеликий кошт придбати більшу кількість видань за певним напрямом.

Звертаємо вашу увагу на те, що лише редакція зможе надати ДОДАТКОВУ ЗНИЖКУ, щоб хоча б певною мірою згладити непередбачувану ситуацію, що виникла у зв’язку з передплатною кампанією.

Сподіваюся на ваше розуміння, адже ми працюємо для вас. Із надією на подальшу співпрацю!

Контактні телефони відділу продажу:

(044) 284 25 12

(067) 408 84 73

(096) 736 96 13