Що потрібно сучасному вчителю, щоб бути успішним?

Крім творчої наснаги, любові до дітей, звісно багато чого… І серед важливих складових у портфелі  вчителя-майстра є один із найважливіших інструментів, що допоможе у навчальній мастерні в роботі з учнями.

Таким інструментом є розробки уроків для вчителів-предметників, які цього року випустило у світ видавництво «Шкільний світ».

Чому саме наші уроки?

По-перше, у нас найкраща та найталановитіша авторська спільнота, відома в освітянському колі по всій Україні, яка цього року зробила найцікавіші уроки за оновленою програмою у 9 класі.

По-друге, уроки є методично-грамотними, мають широкий спектр практичного змісту , що прийдеться до смаку будь-якому вибагливому вчителю.

По-третє, з уроками , у яких є дидактичні матеріали зручного формату (тести, завдання, кросворди, ребуси тощо), до снаги провести і звичайний і традиційний уроки, і відкритий урок, і створити унікальний власний, поєднавши власні розробки та скориставшись новими авторськими у наших книжках.

2     Всесвітня історія. Історія України. Уроки. 9 клас

Посібник містить оригінальні розробки уроків з історії України та всесвітньої історії для 9-го класу за новою програмою з урахуванням вікових і психологічних особливостей школярів.

Для вчителів, методистів, студентів.

 

 

 

 

 

umb-2017-004-cover   Українська література. Уроки. 9 клас

Посібник розрахований на вчителів-словесників, методистів, студентів філологічних факультетів педагогічних вищих навчаль-

них закладів, слухачів курсів підвищення кваліфікації.

Збірник складається з розробок уроків з української літератури, укладених згідно з програмою для учнів 9-го класу, розроб-

леною на основі нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти (Постанова Кабінету Міністрів України

№ 1392 від 23 листопада 2011 р.), затвердженою наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 664 від 06 червня 2012 р.

Пропоновані види робіт і завдань, форми і методи організації та проведення сучасного уроку української літератури якнайкраще  забезпечать формування компетентностей і компетенцій учнів.

 

hib-2017-002-cover Хімія. Уроки. 9 клас

Посібник стане в пригоді вчителям хімії загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів, викладачам методики навчання хімії у ВНЗ, студентам хімічних спеціальностей педагогічних університетів.

Посібник містить календарно-тематичне планування із визначенням очікуваних результатів навчання та наскрізних змістових ліній, а також конспекти уроків із хімії за оновленою навчальною програмою для 9-го класу.

Усі уроки відповідають методичним і дидактичним вимогам нової української школи, адже спрямовані на розвиток пізнавальної активності учнів і максимальну інтеграцію навчання в життя.

 

 

bib-2017-002-cover Біологія. Уроки. 9 клас

Посібник стане в пригоді вчителям біології загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, студентам і викладачам педагогічних ВНЗ.

Посібник містить орієнтовне календарно-тематичне планування уроків біології для 9-го класу за змістом навчальної програми з біології для загальноосвітніх навчальних закладів (зі змінами, затвердженими наказом МОН України від 29.05.2015 р. № 585) та розробки уроків відповідно до планування. Уроки відповідають основним дидактичним і методичним вимогам сучасної школи, містять багато різноманітних завдань для самостійної, групової та фронтальної навчально-пізнавальної діяльності учнів із метою формування ключових освітніх компетентностей.

 

 

umb-2017-003-cover Українська мова. Уроки. 9 клас

Посібник стане в пригоді вчителям-словесникам, методистам, студентам філологічних факультетів педагогічних вищих навчальних закладів, слухачам курсів підвищення кваліфікації.

Збірник містить розробки уроків з української мови, укладені згідно з програмою для учнів 9-го класу, розробленої на основі нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти (Постанова Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1392), затвердженої наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 06 червня 2012 р. № 664.

Пропоновані види робіт і завдань, форми й методи організації та проведення сучасного уроку української мови забезпечать формування компетентностей і компетенцій учнів.

 

zlb-2017-002-cover Зарубіжна література. Уроки. 9 клас

Збірник розрахований на вчителів-словесників, методистів, студентів філологічних факультетів педагогічних ВНЗ, слухачів кур­сів підвищення кваліфікації.

Збірник складається з розробок уроків із зарубіжної літератури, укладених згідно з програмою для учнів 9-го класу, розробле­ною на основі Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти (Постанова Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1392), затвердженою наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 06 червня 2012 р. № 664.

Пропоновані види робіт і завдань, форми й методи організації та проведення сучасного уроку зарубіжної літератури якнайкраще забезпечать формування компетентностей і компетенцій учнів.

 

gkb-2017-002-cover Географія. Уроки. 9 клас

Для вчителів географії, методистів природничих наук, студентів ВНЗ.

Пропонуємо розробки уроків із курсу географії «Україна і світове господарство. 9 клас» (за оновленою програмою) щодо формування знань про тенденції розвитку національного та світового господарства й визначення місця України в сучасному світі.

 

 

 

 

inb-2017-003-cover Інформатика Уроки. 9 клас

Для вчителів інформатики, які працюють у 9-х класах.

Збірка містить розробки уроків інформатики для 9-го класу за навчальною програмою курсу «Інформатика» для учнів 5—9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів згідно з новим Державним стандартом повної загальної середньої освіти. Усі уроки структуровані, містять короткий теоретичний матеріал, добірку вправ, інтерактивних, тестових , практичних завдань тощо.

 

 

 

Купуйте розробки уроків у 9 класі видавництва «Шкільний світ»  і будьте певні, що цікаве навчання для ваших учнів забезпечено на весь навчальний рік і навіть не один!