Оксана Бурак, учитель української мови та літератури, Жизномирська ЗОШ I—IIIст., Тернопільська обл.

Хороших спеціалістів, добрих, чуйних, справедливих людей є багато, але про них не так часто розповідають. Я – молодий педагог, і 6 років тому, переступивши поріг незнайомої школи, зустріла таку особистість. Прикладом духовності, моральності, взаємодопомоги, підтримки, цілеспрямованості, працелюбства і любові до дітей є мій директор – Суслик Олег Тарасович.

З кожним днем розуміла, що мені пощастило з хорошим керівником і фахівцем, хотілося навчатись,наслідувати,  адже – це розумна, мудра, порядна, вимоглива, добра людина. Його  можна назвати учителем, батьком, духовним наставником, другом усіх працівників нашого закладу. Кожен день він віддає своє серце, розум і талант, щоб сіяти мудре, вічне у наших душах.

Життєвий шлях його тісно пов’язаний із школою, він робить неоціненний вклад для суспільства – навчає та виховує особистості, покоління нової генерації, громадян цивілізованої європейської держави, патріотів, які б  любили рідний край, шанували батьків, знали свій родовід, національні традиції та звичаї.
Завантажити файл