UPD: читати до кінця, бо там приємний сюрприз?
⠀ 
Алхімія НУШ — це система трансформації української освіти, яка має допомогти знайти той славетний «філософський камінь» — щасливого учня. Адже саме він, а не магія, чудеса чи чари, є запорукою успішного майбутнього нашої країни.
⠀ 
Щоб створити цю алхімію ми вклали багато сил, прекрасних емоції та увесь колективний хороший настрій. А Ваші усмішки та захоплені погляди стали найбільшою дякою за всі старання.
⠀ 
Кожен із нас намагався подарувати вам частинку віри у краще, адже всі ми щодня зустрічаємося із непорозумінням чи надмірним скепсисом (кому як не нам, білим воронам, це зрозуміти)! Ми покликали Вас в гості, щоб разом набратися сил в Алхімії НУШ та продовжити змінювати цей світ. Змінювати його своїми учнями та думками!
Дякуємо, що були з нами! ❤️
✅ За теплий прийом ми дякуємо ПриватнаШкола «Афіни» і, зокрема, Alexey Grekov таOksana Balakshyna
✅ За сюрприз та натхнення дякуємо команді EdCamp Ukraine Олександр Елькін (Oleksandr Elkin)Olena MasalitinaIryna MinkovskaMieliezhyk YuliiaJakob C. Fürst
✅ За знання та цікаві дискусії дякуємо експертам: Светлана ДмитренкоВалентина Кириченко, Галині Ковганич, Svitlana Paschenko,Tatyana ShvetsRoman ShyyanВладимир АлексеевNatalya PashkoЮрий ВергунОльга ДідухЕлена КалачиковаSergiy TovstenkoIgor KaplaushenkoІван ЮРІЙЧУКНаталія Харченко,Alexey Grekov та Alla Rjabukha.
✅За увагу та спілкування дякуємо Ruslan Gurakта Сергій Горбачов (Sergii Gorbachov)
✅ За спонсорську підтримку дякуємо Компанія “Оболонь”
✅ І щиро дякуємо усіх та кожного, хто 23 березня поділився своїм часом та хорошим настроєм і провів цей день разом з нами❤️
⠀ 
І тепер цікавенький сюрприз… Ви ж пам’ятаєте нашу позитивну фотографиню? Вона зробила все, щоб цей день ви запам’ятали надовго завдяки прекрасним світлинам? Знаходьте себе та діліться з друзями?

https://photos.app.goo.gl/tzUCaiVeLmX8YY8WA

До нових цікавих зустрічей!?

#алхіміянуш#шкільнийсвіт#edcamp